Modules

Overzicht Modules
Gaston Medical

Gaston Medical is een geavanceerd overkoepelend softwaresysteem dat bestaat uit vier verschillende modules, zorgvuldig op elkaar afgestemd:

Richtlijn Module

De Richtlijn Module bevat een editor waarmee u via een drag and drop interface eenvoudig zelf uw richtlijnen kunt invoeren die voor uw specialisme of professie gelden.

 

Bekijk de module

Beslis Module

De Beslis Module (DCS) zorgt voor de uitvoering van de richtlijnen die zijn ingevoerd met de richtlijneditor. Het laat de computer alle benodigde stappen uitvoeren.

 

Deze DCS communiceert met alle informatiesystemen rond de patiënt, zoals het EPD, het huisartsinformatiesysteem (HIS), het apotheeksysteem (AIS), het ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS), het anesthesietoestel of de patiëntenmonitor, maar ook met het elektronische systeem van de stadsapotheek of het streeklaboratorium (LIS).

 

Bekijk de module

Afhandel Module

De Afhandel Module helpt u en uw medewerkers bij het dagelijks gebruik. In deze module kunt u alle gegenereerde meldingen bekijken en afhandelen. Ook is het mogelijk om de historie van meldingen en afhandelingen te bekijken. Deze resultaten kunt u op verschillende manieren inzichtelijk maken met rapportages, tabellen en grafieken.

 

Bekijk de module

Vraag Module

De Vraag Module biedt de gebruiker de mogelijkheid om te handelen op basis van de meest optimale, complete informatie van de patiënt. De Vraag Module leidt zorgprofessionals door op maat gemaakte vragenlijsten, volledig afgestemd op de specifieke behoefte van bijvoorbeeld een arts, apotheker of laborant. Deze geautomatiseerde vragenlijsten bieden professionals een proactieve tool, zodat zij op basis van realtime informatie, gefundeerde beslissingen kunnen nemen.

 

Bekijk de module

Product Comparison

Gaston Medical is een geavanceerd overkoepelend softwaresysteem dat bestaat uit verschillende modules, zorgvuldig op elkaar afgestemd:

Richtlijn Module

Beslis Module

Afhandel Module

Vraag Module

Onze samenwerking lijkt meer op een partnership. We hebben hetzelfde doel: optimale medicatieveiligheid voor patiënten
Pieter Helmons

Ziekenhuisapotheker, PhD, MAS