Medecs herpositioneert zich als Gaston Medical

Met trots presenteren wij u onze nieuwe naam, logo, visuele identiteit en missie. Hiermee kunnen wij beter laten zien wie wij zijn: een mens-georiënteerde dienstverlener wiens software zich soepel plooit naar de unieke behoeften van zorgprofessionals.

Wie onze oude website nog kent, zal beamen dat het tijd werd om ons verhaal beter te vertellen. Terwijl ons platform tot de meest vooruitstrevende en flexibele beslissingsondersteunende software in de markt behoort, sloot onze visuele identiteit daar nog nauwelijks op aan.

Met onze herpositionering en rebranding willen we vooral laten zien dat wij nauw samenwerken met ons netwerk van klanten, apothekers, medicijnvoorschrijvers, zorginstellingen en experts. Want alleen door de samenwerking te zoeken, kunnen wij een leidende rol blijven spelen in de markt van beslissingsondersteunende software. Bij Gaston Medical geloven we immers in voortdurend innoveren:

Door onze onafhankelijke en nieuwsgierige aard zijn we goed geïnformeerd
Onze wetenschappelijke achtergrond helpt ons daarbij.

We zoeken van nature de samenwerking op
zodat wij onze software kunnen (door)ontwikkelen met apothekers, artsen en andere professionals in de zorg.

Rebranding
Door de rebranding – van een traditionele, institutionele organisatie (Medecs BV) naar een vernieuwend, emotioneel betrokken platform (Gaston Medical) – kan de gebruiksvriendelijkheid van het platform ‘Gaston’ nu meer op de voorgrond treden.

De nieuwe visuele identiteit, die ook is ontwikkeld door Synsation Zorgdesign, geeft daarbij de kern weer van onze software. Het nieuwe logo weerspiegelt de modules die elk afzonderlijk kunnen worden ingezet en ook naadloos kunnen samenwerken. Ze zorgen ervoor dat de mensen die ermee werken heldere, doelgerichte informatie krijgen, gesymboliseerd door de streep in het logo. De keuze voor het vriendelijke lettertype, met de vele rondingen, onderstreept onze mensgerichtheid.

Voor (nieuwe) klanten scheppen wij nu ook meer helderheid in ons productportfolio. De verschillende toepassingen worden nu duidelijker, als losse modules gepresenteerd. Op deze manier kunnen we ook beter inzichtelijk maken hoe de verschillende softwaremodules zijn te gebruiken en te combineren. De efficiëntie en synergie die met onze software in de praktijk ontstaat, worden nu ook uitgelegd met heldere casebeschrijvingen en testimonials van klanten.

Zo maken we zorgprofessionals sneller deelgenoot
van de grote voordelen die Gaston hen én hun patiënten te bieden heeft. Nu en in de toekomst.

Benieuwd naar Gaston Medical?

Vraag een gratis demo aan.

Dr. Ir. Paul de Clercq

Gaston Medical
+31 (0)40 851 52 60
info@gastonmedical.nl