Trainingsdagen Beslissingsondersteuning en AI in de klinische praktijk

Trainingsdagen 2024

We krijgen regelmatig het verzoek om een training in het gebruik van onze Gaston-software. Om die reden hebben we voor 2024 in het voor- en najaar 2 interessante trainingsdagen samengesteld, waarbij we onder begeleiding van onze Gaston specialisten een verdieping gaan bieden in het gebruik van de Gaston software. Interessant voor gebruikers of geïnteresseerden in de Gaston software, mocht je overwegen met onze software te gaan werken.

De meerwaarde zit ook in het samen met anderen met de software aan de slag te gaan. Dat is interessant en leidt tot nieuwe inzichten. Wij bieden geheel verzorgde dagen om het nog wat aangenamer te maken. Bij een keuze voor 2 aaneengesloten dagen kunnen we eventueel ook een overnachting in Eindhoven regelen. Meer informatie vind je in de bijgevoegde flyer.

Data zijn: 16 en 17 mei en 21 en 22 november bij Gaston Medical in het monumentale oude Klokgebouw van Philips in Eindhoven.

Het resultaat is meer (diepgaande) kennis en ervaring met onze Clinical Decision Support Software Gaston, met hopelijk nog meer zin om zelf geavanceerde rules met Gaston te bouwen!

Daarnaast geven we jullie graag een inkijkje in de allernieuwste Gaston modules.

Meer lezen, klik hier: Trainings-2-daagse Gaston 2024