Enkele praktijktoepassingen voor ziekenhuisorganisaties

Gaston Hospital®

U kunt Gaston Hospital op veel verschillende manieren inzetten binnen uw ziekenhuisorganisatie. Zo lopen er verschillende projecten, onder andere in het MUMC en het Catharinaziekenhuis Eindhoven.

Onze rol:

Gaston Hospital werd gevraagd om een pro-actief geautomatiseerd patiënt flow-systeem voor de spoedeisende hulp en IC waarmee te ontwikkelen. Hiermee moeten behandelaars vroegtijdig kunnen reageren op alarmsignalen voor milde of ernstige scepsis en trombose.

Dit is waarvoor zij Gaston Hospital zoal inzetten:

  • Een ‘papieren’ workflow omzetten naar geautomatiseerde vragenlijsten, zodat een behandelaar soepel door een specifiek behandelprotocol wordt geloodst, zoals een scepsis- en tromboseprotocol.
  • Op basis van verschillende patiëntgegevens scoringslijsten automatisch laten voorinvullen. Dit is gebruiksvriendelijk en weinig belastend voor de zorgprofessional.
  • Een proactief geautomatiseerd patiëntflow-systeem opzetten. Zo kunnen behandelaars vroegtijdig reageren op alarmsignalen, risicofactoren inschatten en zo nodig behandeling starten of andere acties ondernemen. De kans op complicaties en overlijden neemt hierdoor mogelijk af.

Gaston Hospital is een gebruiksvriendelijk totaalsysteem voor de ziekenhuisorganisatie, inclusief Gaston Lab en Gaston Pharma.

Benieuwd naar Gaston Hospital?

Vraag dan een gratis demo aan.

Dr. Ir. Paul de Clercq

Gaston Medical
+31 (0)40 851 52 60
info@gastonmedical.nl

Gaston Pharma

Benieuwd naar Gaston Medical?

Vraag dan een gratis demo aan.

Of stuur ons uw gegevens, dan bellen we u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.